CCPA:n tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme on viimeksi päivitetty 17.9.2023.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu TermsFeed CCPA:n tietosuojakäytännön mallilla .

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

  • "Tili" tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai Palvelumme osia.

  • "Liiketoiminta" tarkoittaa CCPA:n (California Consumer Privacy Act) tarkoituksia varten yhtiötä oikeushenkilönä, joka kerää kuluttajien henkilötietoja ja määrittää kuluttajien henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot tai mitkä tiedot kerätään, ja se yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää Kalifornian osavaltiossa liiketoimintaa harjoittavan kuluttajien henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

  • "Yhtiö" (johon viitataan tässä sopimuksessa "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") viittaa Joonas Uusitaloon

  • "Maa" tarkoittaa Suomea.

  • "Kuluttaja" tarkoittaa CCPA:ssa (California Consumer Privacy Act) luonnollista henkilöä, joka asuu Kaliforniassa. Asukkaaksi katsotaan laissa tarkoitetulla tavalla (1) jokainen henkilö, joka on Yhdysvalloissa muussa kuin tilapäisessä tai tilapäisessä tarkoituksessa, ja (2) jokainen USA:ssa asuva henkilö, joka on Yhdysvaltojen ulkopuolella tilapäisesti tai tilapäisesti. ohimenevä tarkoitus.

  • "Evästeet" ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mihin tahansa muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten joukossa.

  • "Rekisterinpitäjä" tarkoittaa GDPR:n (Yleinen tietosuoja-asetus) tarkoituksia varten yhtiötä oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

  • "Laite" tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.

  • "Do Not Track" (DNT) on konsepti, jota Yhdysvaltain sääntelyviranomaiset, erityisesti Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC) ovat edistäneet Internet-teollisuudelle kehittääkseen ja toteuttaakseen mekanismin, jonka avulla internetin käyttäjät voivat valvoa heidän online-toimintansa verkkosivustoilla.

  • "Henkilötiedot" ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

    CCPA:n tarkoituksissa henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka tunnistavat, liittyvät sinuun, kuvaavat sinua tai jotka voidaan yhdistää sinuun tai jotka voidaan kohtuudella yhdistää sinuun suoraan tai epäsuorasti.

  • "Myynti" tarkoittaa CCPA:n (California Consumer Privacy Act) mukaisesti kuluttajan myymistä, vuokraamista, luovuttamista, paljastamista, levittämistä, saataville asettamista, siirtämistä tai muuten välittämistä suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti tai muulla tavalla. henkilötietoja toiselle yritykselle tai kolmannelle osapuolelle rahallista tai muuta arvokasta vastiketta varten.

  • "Palvelu" viittaa Verkkosivustoon.

  • "Palveluntarjoaja" tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yrityksen puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa.

  • "Käyttötiedot" viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka on tuotettu Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivuvierailun kesto).

  • "Verkkosivusto" viittaa Joonas Uusitaloon, joka on käytettävissä osoitteessa https://e6366b.myshopify.com

  • "Sinä" tarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää sitä, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää Palvelua soveltuvin osin.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palveluamme käyttäessämme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen. Henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

  • Sähköpostiosoite

  • Etunimi ja sukunimi

  • Puhelinnumero

  • Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokolla-osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, ainutlaatuinen laite tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaamme Palvelussamme ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

  • Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka on sijoitettu laitteellesi. Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se kieltää evästeet, palvelumme voi käyttää evästeitä.
  • Web Beacons. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, jotka tunnetaan verkkojäljiteinä (kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea kyseisillä sivuilla vierailleet käyttäjät. tai avannut sähköpostin ja muita asiaan liittyviä verkkosivustojen tilastoja (esimerkiksi tietyn osion suosion tallentamiseen ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistamiseen).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin:

  • Välttämättömät / välttämättömät evästeet

    Tyyppi: Istuntoevästeet

    Hallinnoija: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluita ja mahdollistaa joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle kyseiset palvelut.

  • Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksymisestä

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallisuusevästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Us

    Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun tarvitse syöttää asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

  • Seuranta- ja suorituskykyevästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Kolmannet osapuolet

    Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivustolle suuntautuvasta liikenteestä ja siitä, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäiseksi vierailijaksi. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot on yleensä linkitetty pseudonyymiin tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Saatamme myös käyttää näitä evästeitä uusien sivujen, ominaisuuksien tai verkkosivuston toimivuuden testaamiseen nähdäksemme, kuinka käyttäjämme reagoivat niihin.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästevalinnoistasi on evästekäytännössämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpito , mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta.

  • Tilin hallinta: Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymisen hallinta. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.

  • Sopimuksen toteuttaminen: ostamiesi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden ostosopimuksen tai minkä tahansa muun kanssamme Palvelun kautta tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.

  • Ottaa yhteyttä sinuun: Ottaa yhteyttä sinuun sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat päivityksiä tai informatiivista viestintää, jotka liittyvät toimintoihin, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai järkevää niiden täytäntöönpanon kannalta.

  • Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja.

  • Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.

  • Liiketoiminnan siirtoja varten: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme sulautumista, myyntiä, uudelleenjärjestelyä, uudelleenjärjestelyä, purkamista tai muuta osan tai koko omaisuutemme myyntiä tai siirtoa, joko toiminnan jatkuessa tai osana konkurssia, selvitystilaa, tai vastaava menettely, jossa Palvelumme käyttäjistä hallussamme olevat Henkilötiedot ovat siirrettyjen varojen joukossa.

  • Muihin tarkoituksiin : Saatamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten data-analyysiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä Palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen.

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajien kanssa valvoaksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä, maksujen käsittelyä varten, ottaaksemme sinuun yhteyttä.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi minkä tahansa sulautumisen, Yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöitä ovat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä tällaiset tiedot ja niitä voidaan jakaa julkisesti ulkopuolella.
  • Suostuksellasi : Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimuksiemme ja käytäntöjemme noudattamiseksi.

Yritys säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempiä aikoja.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi.

Suostumus tälle tietosuojakäytännölle ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilötietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos Yritys on osallisena sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnistä, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yritystä voidaan vaatia luovuttamaan Henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin vastataan.

Muut lakivaatimukset

Yritys voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Käyttämillämme palveluntarjoajilla voi olla pääsy henkilötietoihisi. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Analytics

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Sähköpostimarkkinointi

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai mainosmateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen kanssa. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitään tai kaikkia näitä viestejä seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita, jotka on annettu missä tahansa lähettämässämme sähköpostissa tai ottamalla meihin yhteyttä.

CCPA:n tietosuoja

Tämä Kalifornian asukkaille tarkoitettu tietosuojailmoitusosio täydentää Tietosuojakäytäntömme sisältämiä tietoja ja koskee vain kaikkia Kalifornian osavaltiossa asuvia vierailijoita, käyttäjiä ja muita.

Kerättyjen henkilötietojen luokat

Keräämme tietoja, jotka identifioivat, liittyvät, kuvaavat, viittaavat tai jotka voidaan yhdistää tai jotka voidaan kohtuudella yhdistää suoraan tai epäsuorasti tiettyyn Kuluttajaan tai Laitteeseen. Seuraavassa on luettelo henkilökohtaisista tiedoista, joita saatamme kerätä tai jotka olemme saaneet kerätä Kalifornian asukkailta viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana.

Huomaa, että alla olevassa luettelossa olevat luokat ja esimerkit ovat CCPA:ssa määriteltyjä. Tämä ei tarkoita sitä, että olemme itse keränneet kaikki esimerkit kyseisestä henkilötietojen luokasta, mutta heijastelee parhaan tietomme mukaan vilpittömässä mielessä uskoamme, että osa kyseisestä kategoriasta olevista tiedoista voidaan kerätä ja on saatettu kerätä. Esimerkiksi tietyntyyppisiä henkilötietoja kerättäisiin vain, jos toimitat tällaiset henkilötiedot suoraan meille.

  • Luokka A: Tunnisteet.

    Esimerkkejä: oikea nimi, alias, postiosoite, yksilöllinen henkilötunnus, online-tunniste, Internet-protokollan osoite, sähköpostiosoite, tilin nimi, ajokortin numero, passin numero tai muut vastaavat tunnisteet.

    Kerätty: Kyllä.

  • Luokka B: Kalifornian asiakasrekistereissä (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)) luetellut henkilötietoluokat.

    Esimerkkejä: nimi, allekirjoitus, sosiaaliturvatunnus, fyysiset ominaisuudet tai kuvaus, osoite, puhelinnumero, passin numero, ajokortin tai valtion henkilökortin numero, vakuutusnumero, koulutus, työllisyys, työhistoria, pankkitilin numero, luottokortin numero , pankkikortin numero tai muut taloudelliset tiedot, lääketieteelliset tiedot tai sairausvakuutustiedot. Jotkut tähän luokkaan sisältyvät henkilötiedot voivat olla päällekkäisiä muiden luokkien kanssa.

    Kerätty: Kyllä.

  • Luokka C: Kalifornian tai liittovaltion lain mukaiset suojatut luokitusominaisuudet.

    Esimerkkejä: ikä (40 vuotta tai vanhempi), rotu, ihonväri, syntyperä, kansallinen alkuperä, kansalaisuus, uskonto tai uskontunnustus, siviilisääty, sairaus, fyysinen tai henkinen vamma, sukupuoli (mukaan lukien sukupuoli, sukupuoli-identiteetti, sukupuoli-ilmaisu, raskaus tai synnytys ja siihen liittyvät sairaudet), seksuaalinen suuntautuminen, veteraani- tai sotilasasema, geneettiset tiedot (mukaan lukien perheen geneettiset tiedot).

    Kerätty: Ei.

  • Luokka D: Kaupalliset tiedot.

    Esimerkkejä: ostettujen tai harkittujen tuotteiden tai palveluiden tiedot ja historia.

    Kerätty: Kyllä.

  • Luokka E: Biometriset tiedot.

    Esimerkkejä: geneettiset, fysiologiset, käyttäytymis- ja biologiset ominaisuudet tai toimintamallit, joita käytetään mallin tai muun tunnisteen tai tunnistetietojen poimimiseen, kuten sormenjäljet, kasvonjäljet ​​ja äänijäljet, iiris- tai verkkokalvoskannaukset, näppäinpainallukset, kävely tai muut fyysiset kuviot ja uni-, terveys- tai harjoitustiedot.

    Kerätty: Ei.

  • Luokka F: Internet tai muu vastaava verkkotoiminta.

    Esimerkkejä: Vuorovaikutus palvelumme tai mainoksemme kanssa.

    Kerätty: Kyllä.

  • Luokka G: Maantieteellinen sijaintitiedot.

    Esimerkkejä: Likimääräinen fyysinen sijainti.

    Kerätty: Ei.

  • Luokka H: Sensoriset tiedot.

    Esimerkkejä: ääni-, elektroniikka-, kuva-, lämpö-, haju- tai vastaava tieto.

    Kerätty: Ei.

  • Luokka I: Ammatilliset tai työhön liittyvät tiedot.

    Esimerkkejä: nykyinen tai aikaisempi työhistoria tai suoritusarvioinnit.

    Kerätty: Ei.

  • Luokka J: Ei-julkinen koulutustiedot (Perhe Educational Rights and Privacy Actin (20 USC § 1232g, 34 CFR Part 99) mukaisesti).

    Esimerkkejä: Oppilaitoksen tai sen puolesta toimivan osapuolen ylläpitämät suoraan opiskelijaan liittyvät koulutustiedot, kuten arvosanat, opintosuoritusotteet, luokkaluettelot, oppilasaikataulut, opiskelijatunnuskoodit, opiskelijoiden taloustiedot tai oppilaiden kurinpitotiedot.

    Kerätty: Ei.

  • Luokka K: muista henkilötiedoista tehdyt päätelmät.

    Esimerkkejä: Profiili, joka heijastaa henkilön mieltymyksiä, ominaisuuksia, psykologisia suuntauksia, taipumuksia, käyttäytymistä, asenteita, älykkyyttä, kykyjä ja kykyjä.

    Kerätty: Ei.

CCPA:n mukaan henkilötiedot eivät sisällä:

  • Julkisesti saatavilla olevat tiedot valtion rekistereistä
  • Tunnistamattomat tai kootut kuluttajatiedot
  • CCPA:n soveltamisalan ulkopuolelle jäävät tiedot, kuten:
    • Terveys- tai lääketieteelliset tiedot, jotka kuuluvat vuoden 1996 sairausvakuutuksen siirrettävyyttä ja vastuullisuutta koskevan lain (HIPAA) ja Kalifornian lääketieteellisten tietojen luottamuksellisuuslain (CMIA) soveltamisalaan, tai kliinisten tutkimusten tiedot
    • Henkilötiedot, jotka kuuluvat tiettyjen alakohtaisten tietosuojalakien piiriin, mukaan lukien Fair Credit Reporting Act (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA) tai California Financial Information Privacy Act (FIPA) ja Driver's Privacy Protection Act 1994

Henkilötietojen lähteet

Hankimme yllä luetellut henkilötietoluokat seuraavista lähteistä:

  • Suoraan sinulta . Esimerkiksi palvelussamme täyttämistäsi lomakkeista, Palvelumme kautta ilmaisemistasi tai antamistasi asetuksista tai Palvelussamme tehdyistä ostoksistasi.
  • Epäsuorasti sinulta . Esimerkiksi tarkkailemalla toimintaasi palvelussamme.
  • Automaattisesti sinulta . Esimerkiksi evästeiden avulla, jotka me tai Palveluntarjoajamme asettavat laitteellesi, kun navigoit palvelussamme.
  • Palveluntarjoajilta . Esimerkiksi kolmannen osapuolen toimittajat valvomaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä, kolmannen osapuolen toimittajat maksujen käsittelyyn tai muut kolmannen osapuolen toimittajat, joita käytämme palvelun tarjoamiseen sinulle.

Henkilötietojen käyttö liiketoimintatarkoituksiin tai kaupallisiin tarkoituksiin

Saatamme käyttää tai paljastaa keräämiämme henkilötietoja "liiketoiminnallisiin tarkoituksiin" tai "kaupallisiin tarkoituksiin" (kuten on määritelty CCPA:ssa), jotka voivat sisältää seuraavia esimerkkejä:

  • Käyttääksemme Palveluamme ja tarjotaksemme Palvelumme sinulle.
  • Antaaksemme sinulle tukea ja vastataksemme tiedusteluihisi, mukaan lukien huolenaiheitesi tutkiminen ja käsitteleminen sekä Palvelumme seuranta ja parantaminen.
  • Tietojen antamisen syyn täyttämiseksi tai täyttämiseksi. Jos esimerkiksi jaat yhteystietosi kysyäksesi palvelustamme, käytämme näitä henkilötietoja vastataksemme kyselyysi. Jos annat henkilötietosi ostaaksesi tuotteen tai palvelun, käytämme näitä tietoja maksusi käsittelyyn ja toimituksen helpottamiseen.
  • Vastatakseen lainvalvontapyyntöihin ja soveltuvan lain, oikeuden määräyksen tai viranomaismääräysten edellyttämällä tavalla.
  • Kuten on kuvattu sinulle henkilökohtaisia ​​tietojasi kerättäessä tai muuten CCPA:ssa määrätyllä tavalla.
  • Sisäisiin hallinto- ja tilintarkastustarkoituksiin.
  • Havaitsemaan tietoturvahäiriöitä ja suojaamaan haitallisilta, petollisilta, vilpillisiltä tai laittomuuksilta, mukaan lukien tarvittaessa sellaisista toimista vastuussa olevien henkilöiden asettaminen syytteeseen.

Huomaa, että yllä olevat esimerkit ovat havainnollistavia, eivätkä ne ole tyhjentäviä. Lisätietoja siitä, kuinka käytämme näitä tietoja, on kohdassa "Henkilötietojesi käyttö".

Jos päätämme kerätä muita henkilötietojen luokkia tai käyttää keräämiämme henkilötietoja olennaisesti erilaisiin, toisiinsa liittymättömiin tai yhteensopimattomiin tarkoituksiin, päivitämme tämän tietosuojakäytännön.

Henkilötietojen luovuttaminen liiketoimintatarkoituksiin tai kaupallisiin tarkoituksiin

Saatamme käyttää tai paljastaa ja olemme saaneet käyttää tai paljastaa seuraavan kahdentoista (12) kuukauden aikana seuraavia henkilötietoja liiketoiminnallisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin:

  • Luokka A: Tunnisteet
  • Luokka B: Kalifornian asiakasrekistereissä luetellut henkilötietoluokat (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Luokka D: Kaupalliset tiedot
  • Luokka F: Internet tai muu vastaava verkkotoiminta

Huomaa, että yllä luetellut luokat ovat CCPA:ssa määriteltyjä. Tämä ei tarkoita, että kaikki esimerkit kyseisestä henkilötietojen luokasta olisi todella paljastettu, mutta heijastaa parhaan tietomme mukaan vilpitöntä uskoamme, että osa kyseisestä kategoriasta olevista tiedoista saatetaan ja on saatettu paljastaa.

Kun luovutamme henkilötietoja liiketoiminnalliseen tai kaupalliseen tarkoitukseen, teemme sopimuksen, jossa kuvataan tarkoitus ja vaaditaan vastaanottajaa pitämään henkilötiedot luottamuksellisina ja olemaan käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin sopimuksen täyttämiseen.

Henkilötietojen myynti

CCPA:n määritelmän mukaan "myy" ja "myynti" tarkoittavat kuluttajan henkilötietojen myyntiä, vuokraamista, luovuttamista, paljastamista, levittämistä, saataville asettamista, siirtämistä tai muuten välittämistä suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti tai muulla tavalla. liiketoiminnasta kolmannelle osapuolelle arvokasta vastiketta varten. Tämä tarkoittaa, että olemme saaneet saada jonkinlaista etua vastineeksi henkilötietojen jakamisesta, mutta emme välttämättä rahallista etua.

Huomaa, että alla luetellut luokat on määritelty CCPA:ssa. Tämä ei tarkoita, että kaikki esimerkit kyseisestä henkilötietojen luokasta olisi todella myyty, mutta heijastaa parhaan tietomme mukaan vilpittömässä uskossamme, että osa kyseisestä kategoriasta olevista tiedoista voidaan jakaa ja on saatettu jakaa vastineeksi. .

Saatamme myydä ja olla myynyt viimeisen kahdentoista (12) kuukauden aikana seuraavat henkilötietoluokat:

  • Luokka A: Tunnisteet
  • Luokka B: Kalifornian asiakasrekistereissä luetellut henkilötietoluokat (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Luokka D: Kaupalliset tiedot
  • Luokka F: Internet tai muu vastaava verkkotoiminta

Henkilötietojen jakaminen

Voimme jakaa yllä oleviin luokkiin yksilöityjä henkilötietojasi seuraavien kolmansien osapuolten luokkien kanssa:

  • Palveluntarjoajat
  • Maksujen käsittelijät
  • Yhteistyöyrityksemme
  • Liikekumppanimme
  • Kolmannen osapuolen toimittajat, joille sinä tai edustajasi valtuutat meidät paljastamaan henkilötietojasi liittyen tuotteisiin tai palveluihin, joita tarjoamme sinulle

Alle 16-vuotiaiden alaikäisten henkilötietojen myynti

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 16-vuotiailta alaikäisiltä Palvelumme kautta, vaikka tietyt kolmannen osapuolen verkkosivustot, joihin linkitämme, voivat tehdä niin. Näillä kolmansien osapuolien verkkosivustoilla on omat käyttöehdot ja tietosuojakäytäntönsä, ja kehotamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa Internetin käyttöä ja neuvomaan lapsiaan olemaan koskaan antamatta tietoja muilla verkkosivustoilla ilman heidän lupaansa.

Emme myy sellaisten kuluttajien henkilötietoja, joiden tiedämme olevan alle 16-vuotiaita, ellemme saa myöntävää valtuutusta ("opt-in") joko 13-16-vuotiaalta Kuluttajalta tai alle 13-vuotiaan Kuluttajan vanhempi tai huoltaja. Kuluttajat, jotka suostuvat myymään henkilötietoja, voivat kieltäytyä tulevista myynneistä milloin tahansa. Käyttääksesi kieltäytymisoikeutta sinä (tai valtuutettu edustajasi) voit lähettää meille pyynnön ottamalla meihin yhteyttä.

Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13-vuotias (tai 16-vuotias) on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme poistaa kyseiset tiedot.

CCPA:n mukaiset oikeutesi

CCPA tarjoaa Kalifornian asukkaille erityisiä oikeuksia koskien heidän henkilötietojaan. Jos asut Kaliforniassa, sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus huomata. Sinulla on oikeus saada tieto, mitä henkilötietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen henkilötietoja käytetään.
  • Oikeus pyytää. CCPA:n mukaan sinulla on oikeus pyytää, että paljastamme sinulle tietoja keräämisestämme, käytöstämme, myynnistämme, liiketoiminnallisiin tarkoituksiinsa luovuttamisestamme ja henkilötietojen jakamisesta. Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet pyyntösi, paljastamme sinulle:
    • Sinusta keräämiemme henkilötietojen luokat
    • Sinusta keräämiemme henkilötietojen lähteiden luokat
    • Liiketoimintamme tai kaupallinen tarkoitusmme kerätä tai myydä kyseisiä henkilötietoja
    • Kolmansien osapuolten luokat, joiden kanssa jaamme kyseiset henkilötiedot
    • Tietyt henkilötiedot, jotka olemme keränneet sinusta
    • Jos myimme henkilötietosi tai luovutimme henkilötietosi liiketoimintatarkoituksiin, paljastamme sinulle:
      • Myytyjen henkilötietojen luokkien luokat
      • Paljastettujen henkilötietojen luokkien luokat
  • Oikeus sanoa ei henkilötietojen myynnistä (opt-out). Sinulla on oikeus määrätä meitä olemaan myymättä henkilötietojasi. Jos haluat lähettää kieltäytymispyynnön, ota meihin yhteyttä.
  • Oikeus poistaa henkilötietoja. Sinulla on tietyin poikkeuksin oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet pyyntösi, poistamme (ja kehotamme palveluntarjoajiamme poistamaan) henkilökohtaiset tietosi arkistoistamme, ellei poikkeusta sovelleta. Voimme evätä poistopyyntösi, jos tietojen säilyttäminen on tarpeen meille tai palveluntarjoajillemme:
    • Suorita tapahtuma, jota varten keräsimme henkilötiedot, tarjoamaan pyytämäsi tavaran tai palvelun, ryhtymään kohtuudella odotettavissa oleviin toimenpiteisiin jatkuvan liikesuhteemme yhteydessä tai muuten täyttämään kanssasi tekemämme sopimuksen.
    • Havaitse tietoturvahäiriöt, suojaa haitallisilta, petollisilta, vilpillisiltä tai laittomuuksilta tai nosta syytteeseen sellaisista toimista vastuussa olevat.
    • Vianetsintätuotteet tunnistaaksesi ja korjataksesi virheet, jotka heikentävät olemassa olevia suunniteltuja toimintoja.
    • Käyttää sananvapautta, varmistaa toisen kuluttajan oikeus käyttää sananvapautta tai käyttää muuta laissa säädettyä oikeutta.
    • Noudata Kalifornian sähköisen viestinnän tietosuojalakia (Cal. Penal Code § 1546 et. seq.).
    • Osallistua julkiseen tai vertaisarvioituun tieteelliseen, historialliseen tai tilastolliseen tutkimukseen yleisen edun vuoksi, joka noudattaa kaikkia muita sovellettavia eettisiä ja tietosuojalakeja, kun tietojen poistaminen voi todennäköisesti tehdä mahdottomaksi tai haitata vakavasti tutkimuksen tuloksia, jos olet aiemmin antanut tietoisen suostumuksen .
    • Salli vain sisäinen käyttö, joka on kohtuullisesti linjassa kuluttajien odotusten kanssa, jotka perustuvat suhteisiisi meihin.
    • Noudata lakisääteistä velvoitetta.
    • Käytä näitä tietoja muulla tavalla sisäiseen ja lailliseen käyttöön, joka on yhteensopiva sen kontekstin kanssa, jossa annoit ne.
  • Oikeus olla syrjimättä. Sinulla on oikeus olla syrjimättä kuluttajan oikeuksia käyttäessäsi, mukaan lukien:
    • Tavaroiden tai palvelujen kieltäminen sinulta
    • Tavaroista tai palveluista erilaisten hintojen periminen, mukaan lukien alennusten tai muiden etujen käyttö tai sakkojen määrääminen
    • Eritasoisten tai -laatuisten tavaroiden tai palvelujen tarjoaminen sinulle
    • Ehdotus, että saat eri hinnan tai hinnan tavaroista tai palveluista tai eri tason tai laadun tavaroista tai palveluista

CCPA-tietosuojaoikeuksiesi käyttäminen

Käyttääksesi CCPA:n mukaisia ​​oikeuksiasi ja jos olet Kalifornian asukas, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Vierailemalla tällä sivulla verkkosivustollamme: https://e6366b.myshopify.com
  • Lähettämällä meille sähköpostia: vkjoonasuusitalo@gmail.com

Vain sinä tai Kalifornian valtiosihteeriin rekisteröity henkilö, jonka valtuutat toimimaan puolestasi, voit tehdä henkilötietoihisi liittyvän todennettavissa olevan pyynnön.

Pyyntösi meille tulee:

  • Anna riittävät tiedot, joiden avulla voimme kohtuudella varmistaa, että olet henkilö, josta olemme keränneet henkilötietoja, tai valtuutettu edustaja
  • Kuvaile pyyntösi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme oikein ymmärtää, arvioida ja vastata siihen

Emme voi vastata pyyntöösi tai antaa sinulle vaadittuja tietoja, jos emme voi:

  • Vahvista henkilöllisyytesi tai valtuutesi tehdä pyyntö
  • Ja vahvista, että henkilökohtaiset tiedot liittyvät sinuun

Julkaisemme ja toimitamme vaaditut tiedot maksutta 45 päivän kuluessa todennettavissa olevan pyyntösi vastaanottamisesta. Vaadittujen tietojen toimittamisen määräaikaa voidaan pidentää kerran 45 lisäpäivällä, jos se on kohtuudella tarpeen ja ilmoittamalla asiasta etukäteen.

Kaikki antamamme tiedot kattavat vain 12 kuukauden ajanjakson ennen todennettavissa olevan pyynnön vastaanottamista.

Tietojen siirrettävyyttä koskevissa pyynnöissä valitsemme henkilötietojesi antamiseen muodon, joka on helposti käytettävissä ja jonka avulla voit siirtää tiedot yhdeltä taholta toiselle esteettä.

Älä myy henkilötietojani

Sinulla on oikeus kieltäytyä henkilötietojesi myynnistä. Kun olemme vastaanottaneet ja vahvistaneet sinulta todennettavissa olevan kuluttajapyynnön, lopetamme henkilötietojesi myymisen. Käytä kieltäytymisoikeuttasi ottamalla meihin yhteyttä.

Palveluntarjoajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä (esimerkiksi analytiikka- tai mainoskumppanimme), voivat käyttää Palvelussa teknologiaa, joka myy henkilötietoja CCPA-lain mukaisesti. Jos haluat kieltäytyä käyttämästä henkilökohtaisia ​​tietojasi kiinnostukseen perustuviin mainontatarkoituksiin ja tällaiseen mahdolliseen myyntiin CCPA-lain mukaisesti, voit tehdä sen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Huomaa, että kaikki kieltäytyminen riippuu käyttämästäsi selaimesta. Saatat joutua kieltäytymään jokaisesta käyttämästäsi selaimesta.

Verkkosivusto

Voit kieltäytyä vastaanottamasta Palveluntarjoajien toimittamia personoituja mainoksia noudattamalla Palvelussa olevia ohjeitamme:

Kieltäytyminen asettaa tietokoneellesi evästeen, joka on ainutlaatuinen selaimelle, jota käytät kieltäytymiseen. Jos vaihdat selainta tai poistat selaimesi tallentamat evästeet, sinun on poistettava ne uudelleen.

Mobiililaitteet

Mobiililaitteesi voi antaa sinulle mahdollisuuden kieltäytyä käyttämästäsi tietoja sovelluksista, joita käytät, jotta voit näyttää sinulle kiinnostuksen kohteisiisi kohdistettuja mainoksia:

  • "Opt out of Interest-Based Ads" tai "Opt out of Ads Personalization" Android-laitteissa
  • "Rajoita mainosten seurantaa" iOS-laitteissa

Voit myös lopettaa sijaintitietojen keräämisen mobiililaitteeltasi muuttamalla mobiililaitteesi asetuksia.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei koske ketään alle 13-vuotiaita. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja keneltä tahansa alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimenpiteisiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen tietojesi käsittelyn laillisena perustana ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, voimme vaatia vanhempasi suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Vierailemalla tällä sivulla verkkosivustollamme: https://e6366b.myshopify.com
  • Lähettämällä meille sähköpostia: vkjoonasuusitalo@gmail.com

Hei ja tervetuloa.

Olen Pohjois-Suomesta kotoisin oleva valokuvaaja, joka rakastaa ikuistaa luonnon kauneutta ympäri maailmaa

Kaikki tuotteet ovat minun suunnittelemiani ja sama pätee kaikkiin tuotteissa käytettyihin kuviin. Se on kuin koko asian pointti

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, yhteistyöstä tai muusta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen contactuusitalo@gmail.com

Upea päivä, olet sen ansainnut