GDPR:n tietosuojakäytäntö

GDPR:n tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme on viimeksi päivitetty 17.9.2023.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, miten laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu TermsFeed GDPR -tietosuojakäytäntömallilla .

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

  • "Tili" tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai Palvelumme osia.

  • "Yhtiö" (johon viitataan tässä sopimuksessa "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") viittaa Joonas Uusitaloon

    GDPR:n kannalta Yritys on rekisterinpitäjä.

  • "Maa" tarkoittaa Suomea.

  • "Evästeet" ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mihin tahansa muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten joukossa.

  • "Rekisterinpitäjä" tarkoittaa GDPR:n (Yleinen tietosuoja-asetus) tarkoituksia varten yhtiötä oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

  • "Laite" tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.

  • "Henkilötiedot" ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

    GDPR:ssä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, verkkotunnistetta tai yhtä tai useampaa fyysistä, fysiologista, geneettistä, henkistä, taloudellista, kulttuurista tai sosiaalista tekijää. identiteetti.

  • "Palvelu" viittaa Verkkosivustoon.

  • "Palveluntarjoaja" tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yhtiön puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yrityksen puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa.
    GDPR:n kannalta palveluntarjoajia pidetään Tietojen käsittelijöinä.

  • "Käyttötiedot" viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka on tuotettu Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivuvierailun kesto).

  • "Sivustolla" tarkoitetaan Joonas Uusitaloa, joka pääsee osoitteesta https://e6366b.myshopify.com

  • "Sinä" tarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää sitä, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää Palvelua soveltuvin osin.

    GDPR:n (Yleinen tietosuoja-asetus) mukaan Sinua voidaan kutsua Rekisteröidyksi tai Käyttäjäksi, koska olet Palvelua käyttävä henkilö.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palveluamme käyttäessämme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen. Henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

  • Sähköpostiosoite

  • Etunimi ja sukunimi

  • Puhelinnumero

  • Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokolla-osoite (esim. IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, ainutlaatuinen laite tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Saatamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme toimintaamme Palvelussamme ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

  • Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka on sijoitettu laitteellesi. Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Palvelumme osia. Ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se kieltää evästeet, palvelumme voi käyttää evästeitä.
  • Web Beacons. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, jotka tunnetaan verkkojäljiteinä (kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea kyseisillä sivuilla vierailleet käyttäjät. tai avannut sähköpostin ja muita asiaan liittyviä verkkosivustojen tilastoja (esimerkiksi tietyn osion suosion tallentamiseen ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistamiseen).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin:

  • Välttämättömät / välttämättömät evästeet

    Tyyppi: Istuntoevästeet

    Hallinnoija: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluita ja mahdollistaa joidenkin sen ominaisuuksien käytön. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle kyseiset palvelut.

  • Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksymisestä

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallisuusevästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Us

    Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun tarvitse syöttää asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

  • Seuranta- ja suorituskykyevästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoija: Kolmannet osapuolet

    Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivustolle suuntautuvasta liikenteestä ja siitä, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäiseksi vierailijaksi. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot on yleensä linkitetty pseudonyymiin tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Saatamme myös käyttää näitä evästeitä uusien sivujen, ominaisuuksien tai verkkosivuston toimivuuden testaamiseen nähdäksemme, kuinka käyttäjämme reagoivat niihin.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästevalinnoistasi on evästekäytännössämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yritys voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpito , mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta.

  • Tilin hallinta: Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymisen hallinta. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.

  • Sopimuksen toteuttaminen: ostamiesi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden ostosopimuksen tai minkä tahansa muun kanssamme Palvelun kautta tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.

  • Ottaa yhteyttä sinuun: Ottaa yhteyttä sinuun sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat päivityksiä tai informatiivista viestintää, jotka liittyvät toimintoihin, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai järkevää niiden täytäntöönpanon kannalta.

  • Tarjotaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia ​​tietoja.

  • Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.

  • Liiketoiminnan siirtoja varten: Voimme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme sulautumista, myyntiä, uudelleenjärjestelyä, uudelleenjärjestelyä, purkamista tai muuta osan tai koko omaisuutemme myyntiä tai siirtoa, joko toiminnan jatkuessa tai osana konkurssia, selvitystilaa, tai vastaava menettely, jossa Palvelumme käyttäjistä hallussamme olevat Henkilötiedot ovat siirrettyjen varojen joukossa.

  • Muihin tarkoituksiin : Saatamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten data-analyysiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä Palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinoinnin ja kokemuksesi arvioimiseen ja parantamiseen.

Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajien kanssa valvoaksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä, maksujen käsittelyä varten, ottaaksemme sinuun yhteyttä.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi minkä tahansa sulautumisen, Yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöitä ovat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä tällaiset tiedot ja niitä voidaan jakaa julkisesti ulkopuolella.
  • Suostuksellasi : Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yritys säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja laillisten sopimuksiemme ja käytäntöjemme noudattamiseksi.

Yritys säilyttää myös Käyttötiedot sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempiä aikoja.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi.

Suostumus tälle tietosuojakäytännölle ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittaminen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yritys ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilötietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos Yritys on osallisena sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myynnistä, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa Yritystä voidaan vaatia luovuttamaan Henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten (esim. tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin vastataan.

Muut lakivaatimukset

Yritys voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Käyttämillämme palveluntarjoajilla voi olla pääsy henkilötietoihisi. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Analytics

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Sähköpostimarkkinointi

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai mainosmateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen kanssa. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitään tai kaikkia näitä viestejä seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita, jotka on annettu missä tahansa lähettämässämme sähköpostissa tai ottamalla meihin yhteyttä.

GDPR:n tietosuoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle GDPR:n mukaisesti

Voimme käsitellä henkilötietoja seuraavin ehdoin:

  • Suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.
  • Sopimuksen täytäntöönpano: Henkilötietojen toimittaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi.
  • Lakisääteiset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Tärkeät edut: Henkilötietojen käsittely on tarpeen sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.
  • Yleiset edut: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai yhtiölle kuuluvaa julkista valtaa käytettäessä.
  • Lailliset edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Yritys auttaa joka tapauksessa mielellään selventämään käsittelyyn sovellettavaa erityistä oikeusperustaa ja erityisesti sitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimukseen perustuva vaatimus vai sopimuksen tekemisen edellytys.

GDPR:n mukaiset oikeutesi

Yritys sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on tämän tietosuojakäytännön ja lain nojalla oikeus, jos olet EU:n alueella:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, jotka meillä on sinusta. Aina kun mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota yhteyttä meihin auttamaan sinua. Tämän ansiosta voit myös saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
  • Pyydä oikaisua henkilötietoihimme, joita meillä on sinusta. Sinulla on oikeus saada kaikki hallussamme olevat sinua koskevat puutteelliset tai epätarkat tiedot oikaistaan.
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa silloin, kun luotamme oikeutettuun etuun käsittelymme oikeudellisena perustana ja sinun erityisessä tilanteessasi on jotain, minkä vuoksi haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, kun meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuta suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

GDPR-tietosuojaoikeuksiesi käyttäminen

Voit käyttää pääsy-, oikaisu-, peruutus- ja vastustusoikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, yritämme parhaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA-alueella saadaksesi lisätietoja.

Lasten yksityisyys

Palvelumme ei koske ketään alle 13-vuotiaita. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja keneltä tahansa alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen tietojesi käsittelyn laillisena perustana ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, voimme vaatia vanhempasi suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme voi valvoa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ota niistä vastuuta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Vierailemalla tällä sivulla verkkosivustollamme: https://e6366b.myshopify.com
  • Lähettämällä meille sähköpostia: vkjoonasuusitalo@gmail.com

Hei ja tervetuloa.

Olen Pohjois-Suomesta kotoisin oleva valokuvaaja, joka rakastaa ikuistaa luonnon kauneutta ympäri maailmaa

Kaikki tuotteet ovat minun suunnittelemiani ja sama pätee kaikkiin tuotteissa käytettyihin kuviin. Se on kuin koko asian pointti

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, yhteistyöstä tai muusta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen contactuusitalo@gmail.com

Upea päivä, olet sen ansainnut